Trudie van 't Hull-Bettink

Dat cultuur essentieel is, hebben we voorgaande jaren goed kunnen merken in de tijd dat we door het coronavirus aan huis gekluisterd waren. Muziek, boeken, kunst en verbinding met de rest van de wereld via media (televisie, kranten, streamingsdiensten) bleken belangrijker dan ooit.


Maar hoe reflecteert dat terug? Hoe laten wij als VVD zien dat we dit belangrijk vinden en hoe zorgen we er voor dat cultuur blijft floreren met onze liberale waarden als basis. Interessante vraagstukken waar ik me graag mee bezig houdt.

Voor het Netwerk Cultuur en Media zet ik mijn ervaring vanuit de culturele sector (relatiemanager C., manager Economics Lucia Marthas, artiestenmanager) gecombineerd met mijn politieke ervaring als raadslid/vicefractievoorzitter VVD Haarlemmermeer, graag in.

Vanuit het bestuur vervul ik de schakelfunctie tussen de politiek en het werkveld. Wil je contact met mij opnemen? Dat kan via vvd@trudievanthull.nl of via mijn social media kanalen (linkedin, facebook, Instagram, twitter.)