Dominique Elzer-Rombouts

Na mijn studie aan het Conservatorium, waar ik mijn liefde voor kunst, cultuur en muziek ontdekte, heb ik met succes mijn eigen kunstencentrum, productiehuis en entertainmentbureau opgericht. Als zangeres en performer heb ik daarom mijn artistieke kant kunnen combineren met organisatorische- en ondernemende vaardigheden.

Na zes jaar ervaring als gemeenteraadslid in Smallingerland heb ik in januari 2024 besloten een stap terug te doen als raadslid om fractievertegenwoordiger te worden. Dit kan ik goed combineren met mijn nieuwe bestuursfunctie als secretaris van het Thematisch Netwerk Cultuur en Media.

Mijn liberale gedachtegoed vormt niet alleen de kern van mijn politieke overtuigingen, maar beïnvloedt ook mijn visie op kunst en cultuur. Als secretaris van dit thematisch netwerk wil ik mijn ervaring inzetten om de verbinding tussen beleid en praktijk te versterken. Ik geloof in een inclusieve culturele omgeving en zie kunst en media als belangrijke pijlers voor een levendige samenleving.