Vacature: Bestuurslid evenementen

Ben jij enthousiast om samen met 4 andere bestuursleden van binnenuit de cultuur en mediasector liberaler te maken, liberalen binnen de sector te verbinden en houd je van plannen en organiseren? Dan zoeken we jou!

Binnen het thematisch netwerk Cultuur & Media is een vacature voor een bestuurslid evenementen. Als bestuurslid evenementen trek jij de kar voor de organisatie van interessante bijeenkomsten voor onze leden. We verdelen de werklast, dus het hele bestuur denkt en organiseert mee, maar jij trekt de kar en enthousiasmeert. Niet enkel binnen het bestuur, maar ook in de rest van het netwerk. Alle ruimte dus om zelf met ideeën te komen en liberalen binnen de sector te leren kennen. De functie zal ongeveer 5 uur per maand in beslag nemen (los van je aanwezigheid bij de evenementen). We streven ernaar om met elkaar zeker 4 fysieke evenementen per jaar te organiseren en een aantal online. Een netwerk in het culturele en/of mediaveld is uiteraard handig maar geen must.

Mocht je interesse hebben, geef dan voor 30 juli je interesse aan bij onze secretaris Martijn Meeuwissen, via m.meeuwissen@vvd-breda.nl.
Voor vragen kan je terecht bij datzelfde emailadres.